+ İslamiyet, islami bilgiler, dini günler, cuma günü duaları,sureler,ayetler » Peygamber Efendimiz (s.a.v) » Mucizeleri
 Peygamberimizin Mucizeleri (Ebucehil'in and'i ve aldigi ders)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
+ İslamiyet, islami bilgiler, dini günler, cuma günü duaları,sureler,ayetler » Peygamber Efendimiz (s.a.v) » Mucizeleri
 Peygamberimizin Mucizeleri (Ebucehil'in and'i ve aldigi ders)
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Peygamberimizin Mucizeleri (Ebucehil'in and'i ve aldigi ders)  (Okunma Sayısı 320 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekim 18, 2007, 08:55:10 ÖS
Hadis Bahçesi
İsLaMiYYeT
Administrator
Hero Member

« : Ekim 18, 2007, 08:55:10 ÖS »

Ebucehil'in and'i ve aldigi ders:

Ebucehil Hz.Peygamberi namazdan men etmisti. 'Eger Muhammed'i namaz kilarken gorursem, boynunu cigneyecegim' demisti. Resulullah kusluk vakitleri, Sam'a yonelir namaz kilardi. Yine bir gun namaza durmustu. Secdeye geldikleri sirada Ebucehil buyuk bir tas alip Hz.Peygamber'e dogru ilerledi. Tasi basina vurmak istiyordu. Yaklasir yaklasmaz birden rengi degisti, korktu, gerisin geriye kacti. Elleri tas uzerinde dona kalmisti. Ne oldugunu sordular:'Aramizda bir hendek, bir aygir ve kanatlar vardi. Az daha beni yiyordu.' dedi.

Resulullah(s.a.v.) buyurmustu ki:'Bana yaklassaydi melekler onu parca parca ederlerdi.'

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
- sinema izle- film izle
RADYO YAYINI SADECE İNTERNET EXPLORER İLE DİNLENMEKTEDİR
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2007, Simple Machines LLC| Theme by Fırat KÖKEN | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.098 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu